Lowa

Bent u een fervent wandelaar en daarom op zoek naar Lowa lage wandelschoenen? Bij Koetsier Schoenmode in Boskoop hebben we een veelzijdige collectie aan schoenen voor de echte wandelliefhebbers. Wandelschoenen van Lowa zijn beweeglijker en minder zwaar. Dit verzekert u van een unieke outdoor-ervaring. Kom daarom snel naar onze winkel.

Lowa lage of hoge wandelschoenen kopen

Naast Lowa lage wandelschoenen koopt u bij ons ook hoge wandelschoenen van dit merk. U trekt ze aan bij een wandeling in Nederland, maar ze komen ook bij een kampeer- of wandelvakantie in de bergen goed van pas. Koetsier Schoenmode voorziet u van advies op maat tijdens uw zoektocht naar geschikte Lowa hoge wandelschoenen. Op die manier bent u altijd verzekerd van het beste product.

Vakkundige schoenreparatie

Vooral bij intensief gebruik, zoals het maken van een lange wandeling, slijten schoenen snel. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een vakkundige schoenreparatie. Naast het repareren van Lowa lage wandelschoenen herstellen we ook kapotte leren jassen en tassen. Ook doet u beroep op ons voor het slijpen van schaatsen. Kortom: wij zijn een veelzijdige schoenenzaak.

Koop wandelschoenen bij een specialist

Bent u op zoek naar kwalitatieve Lowa lage of hoge wandelschoenen? Kom dan gerust langs in onze schoenenwinkel in Boskoop. Wij helpen u namelijk graag bij uw zoektocht naar stevige wandelschoenen. Dankzij onze service en schoenen van uitstekende kwaliteit, haalt u nog meer voldoening uit uw wandelingen en gaat u met plezier weer naar buiten. Neem bij vragen contact met ons op via 0172-212262 of info@koetsierschoenmode.nl.

Anderen bekeken ook:

Schoenen Woerden | Lage dames wandelschoenen